fernandez "20" CD

fernandez "20" CD
CD ya en venta

Lieraturas NOTICIAS en tu idioma

lieraturasnoticias
en su idioma,in your language,dans votre langue,in Ihrer Sprache,på ditt språk,на вашем языке, 在你的语言,no seu idioma EnglishFrenchGermanRussianPortugueseChinese Simplified

viernes, 8 de enero de 2016

19.- 1r PREMI LLIBRES ANAGRAMA DE NOVEL·LA




1r PREMI LLIBRES ANAGRAMA DE NOVEL·LA

Amb motiu de la proclamació del 1r Premi Llibres Anagrama de Novel·la, l’editorial Anagrama convoca una roda de premsa que tindrà lloc el proper dilluns 18 de gener, a les 12.00 hores, a l’Hotel Gallery (c/ Rosselló, 249, Barcelona).
El jurat està compost per Mita Casacuberta, Guillem Gisbert, Imma Monsó, Sergi Pàmies, Isabel Obiols i l’editor Jordi Herralde.

Posteriorment, aquest mateix dia, a les 19.30 hores, tindrà lloc el còctel per celebrar la concessió del premi al C3Bar (CCCB, c/ de Montalegre, 5, Barcelona).

***

1er PREMI LLIBRES ANAGRAMA DE NOVEL·LA

Con motivo de la proclamación del 1er Premi Llibres Anagrama de Novel·la, la editorial Anagrama convoca una rueda de prensa que tendrá lugar el próximo lunes 18 de enero, a las 12.00 horas, en el Hotel Gallery (c/ Rosselló, 249, Barcelona).
El jurado está compuesto por Mita Casacuberta, Guillem Gisbert, Imma Monsó, Sergi Pàmies, Isabel Obiols y el editor Jorge Herralde.

Posteriormente, ese mismo día, a las 19.30 horas, tendrá lugar el cóctel para celebrar la concesión del premio en el C3Bar (CCCB, c/ de Montalegre, 5, Barcelona).


No hay comentarios:

Jim & jhon