fernandez "20" CD

fernandez "20" CD
CD ya en venta

Lieraturas NOTICIAS en tu idioma

lieraturasnoticias
en su idioma,in your language,dans votre langue,in Ihrer Sprache,på ditt språk,на вашем языке, 在你的语言,no seu idioma EnglishFrenchGermanRussianPortugueseChinese Simplified

jueves, 29 de diciembre de 2011

195.- Premi Josep Pla 2012 - Nota de premsaPREMI JOSEP PLA 2012 DE PROSA EN LLENGUA CATALANA


El 6 de gener se celebra la 44a edició del Premi Josep Pla de prosa en català en la tradicional vetllada literària de la nit de Reis a l'Hotel Palace (l’antic Hotel Ritz) de Barcelona. Aquest és un acte dut a terme conjuntament amb l’entrega del Premio Nadal de Novela, en castellà.

El jurat del Premi Josep Pla 2012 el formen Sebastià Alzamora, Berta Bruna, Rosa Cabré, Antoni Pladevall i Àlex Susanna.

En aquesta edició s’hi han presentat un total de 31 originals, els quals provenen de gairebé tot l’àmbit catalanoparlant. A diferència dels últims anys, la no-ficció predomina entre els originals presentats, amb una presència significativa dels gèneres memorialístics, biogràfics i autobiogràfics.

Les obres finalistes de la 44a edició del Premi Josep Pla són:La llavor de la revolta, de Terrenc (pseudònim)

El quadern suís, de Quim Torra i Pla

Les aus migratòries, de Miquel Tomàs (pseudònim)

Aquest bocí de mar. Gent, taules i paisatges, de Cebrià Tarragó (pseudònim)

Retrat del jove Skizo, de Joaquim Pijoan.

L’últim aborigen, de Bernat Safont (pseudònim)

Quan érem feliços, de Josep Ferreres i Ventura (pseudònim)L'obra guanyadora de l'any passat va ser la novel·la El cau del conill, de l’escriptor Cristian Segura.Per a més informació, dirigiu-vos a
Alba Fité: Departament de Comunicació
Desembre de 2011

No hay comentarios:

Jim & jhon